Balkan Delikatessen goes sience

Mag.(a) Angelika Welebil wird im November 2014 mit Keine Delikatessen – Balkan Delikatessen an dem Workshop »Slawische Literaturen der Gegenwart als Weltliteratur. Hybride Konstellationen«  in der Justus-Liebig-Universität Gießen teilnehmen.

Ziel des Workshops, der sich ausdrücklich auch an Nachwuchswissenschaftler_innen richtet, ist es, neue Wege zu finden, die geeignet sind, um über sprachlich und kulturell vielschichtige Literatur zu sprechen.

Datum und Ort:
12. bis 14. November 2014 an der Justus-Liebig-Universität Gießen

Mehr Informationen


Balkan Delikatessen goes science
U studenom 2014. Mag.(a) Angelika Welebil će sudjelovati u radionici
„Slavenske suvremene književnosti kao svjetska književnost. Hibridne konstelacije“
s uredništvom časopisa Keine Delikatessen – Balkan Delikatessen
na sveučilištu Justus-Liebig-Universität Gießen.

Cilj ove – izričito i prema mladim znanstvenicima usmjerene – radionice je pronaći nove načine koje su prikladne za razgovor o jezično i kulturno višeslojnoj književnosti.

Datum i mjesto:
12. do 14. studeni 2014. na sveučilištu Justus-Liebig-Universität Gießen

Više informacija


 

Balkan Delikatessen goes science
У новембру 2014. Маг. Ангелика Велебил судјеловаће у радионици
„Словенске савремене књижевности као светска књижевност. Хибридне констелације“
с уредништвом часописа Keine Delikatessen – Balkan Delikatessen
на университету Justus-Liebig-Universität Gießen.

Циљ ове – експлицитно и према младим научницима усмјерене – радионице је пронаћи нове начине које су прикладне за разговор о језично и културно вишеслојној књижевности.

Датум и место:
12. до 14. новембар 2014. на универзитету Justus-Liebig-Universität Gießen.

Више информација

Advertisements